Follow Us

Copyright 2015 Numb Out All Rights Reserved

Om os

Numb Out er et mindre bureau, ledet af Arash Shadeh, med mere end 10 års erfaring med video og grafisk design. Vores arbejde er drevet af en dyb passion for visuel kommunikation og den visuelle oplevelse. Vi formår at levere et enestående produkt til en lav timepris. Selvom vi aldrig går ned på kvalitet ønsker vi stadig at kunne give dig eller din virksomhed muligheden for at forbedre jeres konkurrencedygtighed gennem et visuelt produkt. Derfor befinder vi os i en prisklasse hvor alle kan være med!

Arash Shadeh   / film maker

Som fuldtids Motion Graphic designer hos større visuelle bureauer  i over 5 år har jeg stor kendskab til branchen. Med bred teknisk viden og høj æstetisk sans.

mail@numbout.dk
(+45) 3124 1581

Isabella Westh   / editor

Jeg har over 5 års erfaring indenfor redigeringsfaget samt et kniv skarbt øje for detaljer. Jeres strategi bliver nemt forstået og dit budskab bliver let og enkelt formidlet. 

isabellawesth@hotmail.com
(+45) 2859 9188

NUMB OUT

Numb Out er en kreativ virksomhed, i hjertet af Aarhus. Vi specialisere os med alt fra animation og design til professionel video. Hos Numb Out har vi erfaring med at skabe filmproduktioner der skiller sig ud fra mængden. Det kan være alt fra stilbilleder og eventvideoer, til biografspots og TV reklamer.

Connect
Kontakt

mail@numbout.dk
(+45) 3124 1581
Hjelmensgade 33 ST
8000 Aarhus C DK